2021-09-24
有时想食light dinner嘅话系Donki选购啲日式现成小食都唔错🤩款式多又新鲜 就当自己去咗转日本咁啦🇯🇵。。。🦔👉炸鸡肉串 $18成条食落啖啖肉好过瘾 但大个咗就开始唔钟意食𠮶啲咬落啖啖肥肉鸡皮嘅串烧 成份可能一半有以上都系鸡皮真系好唔抵…但donki呢个okay㖞🤩满足番我对鸡串嘅期望kekee 鸡皮就梗有啦话哂呢个世界仍有人心仪鸡皮的🤓鸡肉质感又错 买黎加𩠌几好㖞!。。。🦔👉忌廉蟹肉薯饼 $29望住系亮灯下照射嘅炸物成日好令人垂涎🤤但买炸物就系惊冻冰冰 甚至系炸皮腍咗唔好食 尤其你唔一定系买番屋企reheat 但估唔到donki呢只炸饼竟然hold到脆卜卜嘅口感🤩木糠够多炸得香口唔洗讲 估唔到佢入面啲馅更令人满意 咬一啖入面啲忌廉蟹酱已经跟住涌出黎!! 钟意creamy口感嘅你应该几钟意的🥴忌廉同蟹味嘅比例都几均匀 但可能有人唔钟意佢咁漏😈我就食一嚿已经几漏好饱😂
。。。🦔
👉炸鸡肉串 $18