2024-08-23 397 浏览
呢间餐厅真系一次过满足几个愿望!夜晚想饮茶食点心,佢哋提供即叫即蒸大份量嘅点心,超级方便。我好推荐佢哋嘅虾多士、虾饺、蟹钳同小笼包,份量真系超大又好味道。另外佢哋嘅澎湖蜂蜜蒸黑糖糕都值得试试,口感软软糯糯,唔会太甜。再讲主菜方面,我好钟意佢哋嘅乳鸽、椒盐鲜鱿、豉汁豆卜蒸鳝片同榄角酱烧骨,全部都系超下饭嘅好味道。烧骨同鳝片尤其系好食,真系几适合用嚟配饭。餐厅仲贴心咁即场蒸白饭,超意外!花胶螺头炖赤肉汤,用料十足十分推荐保身之选,喺屋企好少会煲到喱种美道。仲有的自家制嘅健康饮品,罗汉果雏菊茶同埋薏米柠檬水都好推介,唔会太甜低糖。同埋甜品,我发现佢哋嘅双皮奶同焦糖炖蛋都好出色。佢哋仲有啫啫煲同烤鱼,下次一定要再嚟试。呢间餐厅真系一次过满足唔同口味,值得大家嚟一试!

• 花胶螺头炖赤肉汤
  • 脆皮炸乳鸽