餐厅: Sugar
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-10-25 107 浏览
要讲到叫我介绍香港有边间酒吧够chill又可以睇到靓景嘅话非Sugar莫属🍬佢个靓海景真系冇得顶🥺每次嚟亲都会俾佢嘅景色迷住!成日都觉得喺度睇烟花一定好正!佢嘅Signature Cocktail有好多款今次我叫左Saturn同Planet X两杯都好有惊喜~同埋酒精浓度都好高前者饮到最尾有个芒果爆珠好特别后者嘅Whisky再加咗少少嘅烟熏味成件事好match🥃另外我哋再叫咗个小食佢叫做东京炸薯条🍟第一次试薯条系好似章鱼小丸子咁又有沙律酱又有木鱼花个感觉好特别😋兼且再加埋佢啲歌系好chill既英文快歌仲有DJ Session😍完全坐到唔舍得走🌃

要讲到叫我介绍香港有边间酒吧够chill又可以睇到靓景嘅话
非Sugar莫属🍬

佢个靓海景真系冇得顶🥺
每次嚟亲都会俾佢嘅景色迷住!
成日都觉得喺度睇烟花一定好正!
佢嘅Signature Cocktail有好多款
今次我叫左Saturn同Planet X