2024-03-21 31 浏览
夜缤纷,缤纷完系附近见到间边劳店一于即刻walk in试试.依度有房岩晒一班fd一齐静静地食餐饭牛肉,海鲜好,新鲜,用料唔小气,份量比足你,完全无呃人 良心制作叫左个鸳鸯锅四川麻辣锅同胡椒老坛酸菜白肉锅锅入面已经有劲多料,够晒饱,麻辣够晒辣,但又唔会油淋淋,加汤系加返相应既麻辣汤底同埋酸菜汤底手切安格斯牛小排牛肉新年唔会”un”,油脂分布非常均匀再配上鲜蛋浆,加埋一齐口感好软好淋好滑,sukiyaki 嘅感觉狮头鹅肠口感劲爽,洗得干净,份量足手打丸拼自家制作,手打丸,够弹牙日本蟹棒外貌睇落以为系平时超级市场买到个啲咁,但一放落个煲到已经feel 到系错嘅,好香蟹味,愈食愈想食鲜虾水饺虾新鲜,馅多,皮薄,6粒大大粒韮菜猪肉饺由于朋友系饺子控,都赞皮薄馅劲多,韮菜好香黄喉好爽脆,份量多桂花蚌第一次食,好新鲜,厚肉,好味珊瑚蚌必点!好爽口,份量多,好鲜味即炸响铃响铃劲脆,即炸,上枱仲系热嘅唐生菜劲新鲜同时又劲大份
夜缤纷,缤纷完系附近见到间边劳店
一于即刻walk in试试.

依度有房岩晒一班fd一齐静静地食餐饭

叫左个鸳鸯锅
四川麻辣锅同胡椒老坛酸菜白肉锅

手切安格斯牛小排

狮头鹅肠
口感劲爽,洗得干净,份量足

手打丸拼
自家制作,手打丸,够弹牙

日本蟹棒

鲜虾水饺
虾新鲜,馅多,皮薄,6粒大大粒

韮菜猪肉饺
由于朋友系饺子控,都赞皮薄馅劲多,韮菜好香

黄喉
好爽脆,份量多

桂花蚌
第一次食,好新鲜,厚肉,好味

珊瑚蚌
必点!好爽口,份量多,好鲜味

即炸响铃
响铃劲脆,即炸,上枱仲系热嘅

唐生菜
劲新鲜同时又劲大份