2015-02-25 3981 浏览
难得2400收工又未食野,又想同同事揾个地方坐下倾计,呢到不失为一个好选择,之前都经常会买炸鸡外卖,但其他野都无试过。一入去就有位,大约仲有三四枱人系到食野。我同一位女同事二人order左甜辣鸡,海鲜汤,2000cc生啤同芝士蛋。首先送上既系菜沙律同酸既白萝卜,个人都几中意食个萝卜,同事就中意食个沙律多啲。芝士蛋令人有啲失望 ,成旧水黎讲真系麻麻,切开做到芝士拉住既效果,但芝士味吾浓,基本上只有微微既芝士味同食到上面酱汁既味,所以推荐大家吾好试。2000cc既生啤味道麻麻,下次可以试饮第二种。之前食过咁多种觉得甜辣系最好味,所以今次再食。海鲜汤入面会有少少饭,海鲜量十足 ,有虾蟹青口筑等,都算抵食同好味,整体黎讲都几辣。多人黎食会抵好多,同同事最后都食净左半只炸鸡,职员有礼咁帮我地打包走 职员都系韩国人黎,可以用英文沟通,亦有一位系识中文既韩国人。总结黎讲吾错。

芝士蛋

芝士蛋令人有啲失望

甜辣炸鸡

2000cc既生啤味道麻麻,下次可以试饮第二种。
之前食过咁多种觉得甜辣系最好味,所以今次再食。

海鲜汤入面会有少少饭,海鲜量十足
,有虾蟹青口筑等,都算抵食同好味,整体黎讲都几辣。

总结黎讲吾错。
甜辣炸鸡