2022-02-17 139 浏览
🍢串🍢📍:尖沙咀漆咸围2-4号金时商业大厦地下5号舖⏰:6:00pm-2:00am⭕️:现金我系超级钟意食串烧🙈尖沙咀最近开咗呢一间<串>😎未行入舖头已经闻到串烧嘅香味 营业时间去到凌晨两点 啱晒夜鬼出嚟觅食🤣 唔会好大油烟 仲有少量座位可以坐 串烧即叫即烧 等候需时 可以打定电话过去叫外卖 咁就唔怕要等好耐啦😍佢哋呢度除咗串烧可以选择 亦都有饭、乌冬、烧物 种类好丰富 选择亦都多 价钱唔贵 钟意食串烧嘅必定要去试吓🤣🔸串烧方面🔸我拣咗盐烧鸡中翼、盐烧鸡全翼、金菇肥牛卷、招牌蜜味叉烧王、盐烧鸡皮等除咗有小见嘅蜜汁叉烧王之外 鸡中翼鸡全翼都好惹味 蜜汁叉烧王好入味 烧到好软淋 蜜糖味好重 好食!鸡皮亦都系我嘅至爱 烧到脆卜卜好邪恶😍锡纸蒜蓉金针菇、锡纸蒜蓉娃娃菜呢两款嘅价钱都只系$26-$28 份量非常多 好香蒜蓉同牛油味 而且一啲都唔干 呢两款真系必叫!手撕鸡乌冬呢个好多人都有叫🤣 好快就卖晒 必食!亦都有成只既手撕鸡卖 味道好出色 香嫩既鸡肉好惹味🤣仲有烧茄子、烧翠玉瓜同埋鸡泡鱼干 我真系超级钟意食鸡泡鱼干 烧得好惹味 再配搭埋沙律酱 食唔停口品真系😍我见到人哋叫咗烧咖
🍢串🍢

📍:尖沙咀漆咸围2-4号金时商业大厦地下5号舖
⏰:6:00pm-2:00am
⭕️:现金

🔸串烧方面🔸

锡纸蒜蓉金针菇、锡纸蒜蓉娃娃菜

手撕鸡乌冬

我见到人哋叫咗烧咖喱鱿鱼🦑超级香 下次都要试吓😍呢间小店亦都有好多选择 孜然鸡髀、脆皮猪手、韩式五花腩 全部都好想试🤣 下次会再试!

#香港美食 #平民美食 #尖沙咀 #尖沙咀美食 #香港 #美食 #hkfood #hkfoodie #openrice #hkfoodblogger #hkfoodies #foodshare #hkrestaurant #foodie #hkfoodblog #食评 #美食推介 #foodhk #串 #串烧 #串烧外卖 #烧茄子
2022-02-16
等候时间
15 分钟 (外卖自取)
$70 (宵夜)