2023-03-18 4156 浏览
有冇朋友仔同小编一样,食点心冇分时段,夜晚都会去食架?呢间点心专门点,就算附近有唔少cafe餐厅,但晚市时段都系座无虚席!系咁忙嘅时段,职员态度亲切,而且点心足料,价格相宜,性格比高👍🏻♥️∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴❥ 晶莹鲜虾饺 $16两粒一笼,粒粒饱满、虾肉爽口,仲有阵阵蒜香🧄❥ 黑松露菜苗饺 $27弹牙原只虾配绿油油嘅菜苗,加埋表面嘅黑松露酱,鲜甜冇渣😋❥ 黑金流沙包 $25呢款系小编钟意食嘅点心之一!搣开烟韧 包包,入面嘅馅即刻流晒出嚟,食落仲有沙沙嘅感觉🤩❥ 豉汁蒸凤爪 $21吸晒味又腍嘅鳯爪,味道好香豉汁味,唔会好咸,仲甜甜地☺️❥ 四宝滑鸡扎 $30蟹柳|鸡肉|鱼肚|芋头一块大腐皮包住丰富扎实嘅内馅。鸡肉唔会嚡熠熠;绵密鱼肚同蟹柳吸晒味;芋头好绵糯😌❥ 浓汤杞子浸时菜 $20纯白色嘅浓汤,散发出香浓奶味菜芯翠绿爽甜,好嫩冇渣,一咬就断👍🏻∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴
有冇朋友仔同小编一样,食点心冇分时段,夜晚都会去食架?

❥ 晶莹鲜虾饺 $16
两粒一笼,粒粒饱满、虾肉爽口,仲有阵阵蒜香🧄

❥ 黑松露菜苗饺 $27
弹牙原只虾配绿油油嘅菜苗,加埋表面嘅黑松露酱,鲜甜冇渣😋

❥ 黑金流沙包 $25

❥ 豉汁蒸凤爪 $21
吸晒味又腍嘅鳯爪,味道好香豉汁味,唔会好咸,仲甜甜地☺️

❥ 四宝滑鸡扎 $30
蟹柳|鸡肉|鱼肚|芋头

❥ 浓汤杞子浸时菜 $20
纯白色嘅浓汤,散发出香浓奶味
菜芯翠绿爽甜,好嫩冇渣,一咬就断👍🏻

• 黑金流沙包