蜜汁叉烧肠首先望起上嚟好晶莹剔透,而且食起上嚟系好白滑烟靭,入边嘅馅系有颇多叉烧粒,而且加咗唔少芫荽🌿去增添个口感 (但系小编钟意食芫荽🤢)XO 酱菜苗饺好少菜苗上面会有腊肉,所以当小编一望到就觉得依份加料系加分左🤩食落口,估唔到菜苗饺嘅皮系做得几薄身烟靭,而且身为主角嘅菜苗馅亦都俾得相当足!!!🤤🤤陈村粉蒸排骨呢份陈村粉系比想像中有惊喜!!!(o^^o)虽然望起上嚟外表同平时嘅点心茶楼店差唔多样,但系陈村粉食落系好滑溜有质感,而且系好热辣辣好似啱啱蒸熟嘅感觉( ´▽`)排骨亦都有几快大块的,俾得相当足料😎得奖虾饺之王一开始见到佢写住系得奖虾饺🏅,而且唔少人介绍,就知道一定要一试❤️虾饺望落去系几大粒,食落去几足料,虾蓉🦐嘅份量都颇多,而且个皮都几烟靭薄身,小编同朋友都食得几满足🤭🤭黑金流沙包望落系几精致嘅流沙包,热辣辣柔软熟的包配上奶黄馅永远都会行一个唔会输嘅配搭(^.^)豆沙QQ小白鼠🐭一开始叫依款点心嘅原因,就系因为佢有好可爱嘅小白鼠造型🐭一上碟先发现原来佢系豆沙糯米糍,食落口第一啖系觉得糯米糍嘅皮比较厚身,而佢豆沙蓉🫘系比得相当足料❤️3.6牛乳太阳蛋牛乳味道好浓,滑溜的(o^^o

陈村粉蒸排骨
排骨亦都有几快大块的,俾得相当足料😎

豆沙QQ小白鼠🐭
一开始叫依款点心嘅原因,就系因为佢有好可爱嘅小白鼠造型🐭

3.6牛乳太阳蛋
牛乳味道好浓,滑溜的(o^^o),而且上面有一层啫喱,好少可点心舖嘅牛奶布丁甜品可以做到咁高质🤭🤭

白灼西生菜🥬
成份菜嘅份量都几多,而且我哋可以望到菜嘅颜色都好鲜嫩( ̀⌄ ́)
豆沙QQ小白鼠
白灼西生菜