2022-08-05
是晚约咗位不羁放纵爱自由嘅朋友出嚟聚聚🔥🔥近近哋就拣咗佢嘅地头开餐!唔系佢带路都唔识上斜揾食!由于主力系聚旧倾计最终选址咗呢间食串烧!我哋仲好癫地因为睇中咗露营枱/櫈/灯而拣咗坐户外(😂唔使惊!有把无敌大风扇对住!食住都唔流汗)真系别有一番风味🇯🇵. 未谂好食乜就边咬枝豆边饮住嘢吹水进行中🤭🤭好有feel!!!✨日本枝豆 $48✨Asahi啤酒 $30✨可乐 $18. ✨烧鸡泡鱼干 $88虽然唔算好多份量!但焦香x厚切条!系佐酒/吹水之美味恩物😝😝. ✨汁烧金菇肥牛卷 $38惹味又juicy😋烧完都冇话干争争!. ✨熊本一口和牛粒 $65日本牛果然无令人失望❤️有质素嘅肉质&烧得刚好火喉!yummy!!. ✨锡纸花蛤 $88只数都唔少☺️☺️食落无沙!而且葱蒜提升咗花蛤嘅鲜味程度!!. ✨盐烧三文鱼头 $86经烧烤过后!逼哂啲鱼油脂出嚟🤤甘香外皮鱼肉嫰滑👏🏻👏🏻. ✨秘制黄金蒜蓉茄子皇 $48原条上系几有睇头👍🏻秘制嘅蒜蓉提起茄子味道嘅重点角色!几过瘾!!. ✨芝士年糕 $28微微烘热又烟韧嘅年糕包裹住流心芝士在内🧀🧀一啖放哂成嚿入口感动味蕾啦!!
✨日本枝豆 $48
✨Asahi啤酒 $30
✨可乐 $18
✨烧鸡泡鱼干 $88
✨汁烧金菇肥牛卷 $38
惹味又juicy😋烧完都冇话干争争!
✨熊本一口和牛粒 $65
✨锡纸花蛤 $88