餐厅: 89
资讯:

2014-03-15 706 浏览
o系上一篇石之乌冬o既食评内提过,寻日(14-3-2014 Fri)男友突然话想出街食晚饭o既事,而呢间系其中一间佢买o野食o既一间,佢o系o度用$32.00买o左个瑞士鸡翼捞粗面餐,已包一个油菜,例汤同饮品,相对起石之乌冬抵好多.但男友放低乌冬后去攞,而等好耐至返o黎,我o地食得喇.为o左男友可以唔使移盘交换o野食,佢同我都先饮晒个汤,就可以装乌冬食.汤系萝卜汤,我饮一啖,冷不防被佢烫亲,呢个味道清清地,但我就只系饮o左呢一啖.然后食其他o野喇,瑞士鸡翼同捞面都几深色,瑞士汁味道浓同甜甜地,又唔油腻几好食 ;而薄薄o既粗面呢?同样够味之余口感有啲弹牙,亦唔错. 至于生菜,估唔到系最差,因为我食到有苦味,但成个捞面都唔错.环境分唔计入呢间店,味道系3.38分,抵食系2.5分.

但男友放低乌冬后去攞,而等好耐至返o黎,
我o地食得喇.

;而薄薄o既粗面呢?同样够味之余口感有啲弹牙,亦唔错.

环境分唔计入呢间店,味道系3.38分,抵食系2.5分.
2014-03-14
$16.00 (晚餐)
  • 瑞士鸡翼捞粗面