2024-08-09 159 浏览
天气热到🥵去到九龙城最多乜嘢食呀😏🤔俾我见到有一间食韩国菜㖞🥰午餐都几多嘢食👍🏻唔理咁多入咗去先😝😏服务员💁‍♀️非常有礼貌👍🏻环境宽阔、干净好舒服😌咁热嘅天气,梗系食牛肉水冷面🍜👍🏻👍🏻午餐🥣好大碗㖞,仲好足料😘再叫多个我最钟意食甜辣炸鸡配阿朱妈炒年糕🤭🤭午餐份量都唔少👍🏻啱啱炸起松化肉嫩带有少少甜甜地辣辣地😘阿猪朱妈年糕~烟烟韧韧、味道👅惹味😘一啲都唔会黐牙🤭👍🏻👍🏻👍🏻午餐仲有三色前菜、大酱汤👏👏小食价钱仲好抵😘叫咗6件寿司🍱北寄贝、八爪鱼,熟虾🥹都系$60~最主要系够新鲜弹牙🤤原来有串烧😍当然要试~黑椒牛肋肉、猪颈肉、香草豚肉大葱🤤啱晒我钟意食香口嘢😘 一人一杯🍷西柚、草莓梳打~巧Fresh、带有酸酸甜甜😘真系啱晒而家啲天气🤪仲系第二杯半价👏店长推介720mL清酒仲低买一送一优惠👏不过揸车唔饮得🤭🤭🤭🥳 成为会员🥳仲全单八五折👍🏻嗱嗱临即刻扫QR code成为会员即刻拎优惠🤭🤭🤭🤭
天气热到🥵去到九龙城最多乜嘢食呀😏🤔