2017-07-10
同朋友好耐无见,大家都刚病好,想食小菜,见呢间小菜睇落唔错,又有海鲜食,一于去试下。1830入座,唔算多人,两个人坐卡位都几舒服,点知坐底无耐全店满座。小菜选择都算多,好多野想食,但病初好唔敢乱叫,😭唯有下次再黎过,叫左几样菜无叫饭。黄金炸豆腐 $42炸得刚好,粉浆薄带有小量芝麻,每粒都系实心,豆腐外脆内软,夹起上黎无松散但又入口即溶既感觉,值得一赞。冰梅鲜肉排 $98新鲜猪肉,配上酸酸甜甜既酱汁,带有梅香,够哂开胃,而且刚好中和左肉既油腻感,食多几件都唔怕,朋友都几钟意。蒜子上汤浸时蔬 $68简左苋菜,份量足够,上汤味道刚好,健康好食。见到有滋味套餐,有海鲜有肉,而且价钱实惠,都叫左个黎食。海鲜孖宝(A) $228蒜茸粉丝蒸扇贝4只粉丝完全吸哂蒜茸同扇贝既鲜味,食落鲜甜,十分惹味。沙巴龙趸一条蒸既火候控制得刚好,肉质鲜嫩,鱼皮滑脱脱,两个女仔食哂条鱼,够哂满足。百忙之中,欣赏侍应态度服务keep住都几好,食完所有菜仲有甜品送添。芒果布甸可按个人喜好加上花奶,布甸甜度适中,朋友更忆起童年味道,最后满足离场。店铺虽然无靓靓既装潢,但整理食物味道唔错,而且服务ok,性价比高,下试再黎😉。
黄金炸豆腐 $42
冰梅鲜肉排 $98
蒜子上汤浸时蔬 $68
简左苋菜,份量足够,上汤味道刚好,健康好食。
见到有滋味套餐,有海鲜有肉,而且价钱实惠,都叫左个黎食。
海鲜孖宝(A) $228
蒜茸粉丝蒸扇贝4只
粉丝完全吸哂蒜茸同扇贝既鲜味,食落鲜甜,十分惹味。
沙巴龙趸一条
芒果布甸