2020-11-13
🍴芙蓉蛋饭 🥚🍚54 蚊劲大碟劲多饭 饭热辣辣 蛋好多 甜豉油 同蛋好 match传统做法多芽菜 有甜叉烧🐷 虾肉🦐够哂足料 蛋9 成熟 带 d蛋汁捞饭都好正!🍴瑞士汁鸡脾公仔面🐤鸡脾个瑞士汁唔错 但唔系即炸 所以淋左少少 不过鸡脾又好少唔好食 公仔面反而 ok面够多 瑞士汁甜入味 加少少辣椒油都好正🌶️#黄蓝是政见黑白是良知 #黄蓝是政见好食是良知 #黄店 #黄色经济圈 #瑞士汁 #炸脾 #公仔面 #煎蛋 #芙蓉蛋饭 Score 平均分< 7.8/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~#时代冰室九龙湾常悦道20 号环球工商大厦地下1b铺=====================🙂温馨提示🙂Fb like左 page都睇唔到<通知> 若果大家想睇到多d唔同既美食 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻除左like 请做多一个步骤 左 👉🏻<追踪中/Following
🍴芙蓉蛋饭 🥚🍚54 蚊
🍴瑞士汁鸡脾公仔面🐤
Score 平均分< 7.8/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#时代冰室
九龙湾常悦道20 号环球工商大厦地下1b铺
=====================
🙂温馨提示🙂
Fb like左 page都睇唔到<通知>
若果大家想睇到多d唔同既美食
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
除左like 请做多一个步骤
[like] 左 👉🏻<追踪中/Following> 👉🏻<抢先看/See First>
多谢大家支持!🤓🤓
任何美食😋欢迎inbox 我 , 等我食完开心share!🤓