2021-12-13 200 浏览
.◅ ◄ Kremaro ► ▻ 够晒抢眼嘅货车造型cafe🚛成日系铜锣湾觅食都留意到呢间cafe,一直觉得几特别😆@kremaro.hk 系间货车造型嘅cafe,tiffany blue好靓啊 (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)呢间比较适合takeaway,饮品食物质素唔错㗎!✃- - - - - - - - - - -❀ christmas latte $48 ➤ 𝟒.𝟓/𝟓xmas special嘅其中一款饮品!想试记得把握机会😆用上小茴香、青砂仁、八角、丁香、肉豆蔻、玉桂煲成嘅糖水香料味比较重,甜甜哋,仲有姜味,系超啱圣诞节嘅饮品🎄❀ hoji-matcha latte $48 ➤ 𝟒.𝟓/𝟓呢杯绝对系茶控👧🏻小编嘅to-go! 焙茶mix抹茶嘅配搭唔错,两款茶味够浓,亦攞到balance🥰❀ red velvet cookie $42 ➤ 𝟒.𝟓/𝟓饮咖啡紧系要配翻cookie先开心🥳每日提供唔同味道,👧🏻小编拣咗最有圣诞feel嘅red velvetcookie比较冧身,里面嘅cream cheese正到爆 ( ´▽`)✃- - - - - - - - - - -🎐Kremaro📍铜锣湾景隆街

成日系铜锣湾觅食都留意到呢间cafe,一直觉得几特别😆
呢间比较适合takeaway,饮品食物质素唔错㗎!
✃- - - - - - - - - - -
❀ christmas latte $48 ➤ 𝟒.𝟓/𝟓
xmas special嘅其中一款饮品!想试记得把握机会😆
用上小茴香、青砂仁、八角、丁香、肉豆蔻、玉桂煲成嘅糖水
香料味比较重,甜甜哋,仲有姜味,系超啱圣诞节嘅饮品🎄

呢杯绝对系茶控👧🏻小编嘅to-go!

饮咖啡紧系要配翻cookie先开心🥳
✃- - - - - - - - - - -