2009-09-02
人人o黎到呢间o野唔洗问,芝士汉堡,炸鸡腿。不过我唔系想讲呢o的大家都知到好食ge野。呢间野开o左30年都有la,入边个肥仔厨师都做o左好耐,佢ge炒饭功力非同小可,用ge系新鲜饭,但系粒粒米都识跳,我最钟意系叉烧粒炒、西炒饭同菜甫豆角粒炒饭,味道不错,但是肥仔厨师钟意用好重油,记住题佢要少油。另外,佢ge黑椒葱爆牛肉饭都有一手,和汉堡包一样,牛肉唔算好高质,但是和黑椒,葱等物配合得天衣无缝,好好食。此外,可以叫芝士汉堡扒烩意粉,餐单果道冇ga,不过可以食到两块汉堡扒,好低食。有一样o野仲绝,如果大家好想一次过食佢最出名果o的o野,可以叫个炸鸡腿餐「走狗转芝堡」,即是唔要热狗食芝士汉堡,只要加少少钱就ok,如果大家六七点去到,不妨饮碗中汤或罗宋汤,个人认为不错。间o野睇落好似好脏,但其实o的o野干净,间o野最好就系低食,正当自己的招牌菜卖到出名,都唔会加价,值得一赞。厨师功力又深,如果下次有机会去食,不妨自创一个饭(当然不可太过分),佢可能直系煮到比你ga。