2015-09-26 427 浏览
一间都已经食咗好几年,好多次嘅餐厅!(早餐)好好食又唔算,难食又未轮到到佢!最近几次去,次次都系叫咗好耐未到!(迟嚟嘅反而到先)都算,可能系自己黑仔又或者自己心急!不过今次真系太过份!落单叫咗火腿通粉,双蛋多士热奶茶,叫咗之后等咗15分钟,再催下!等多10分钟,都系未到!(同之前一样,其他迟过我到嘅人都已经全部到整!)终于见我面黑后等多几分钟送上第一碟火腿通粉!未食前都觉得算数,食咗第一啖都系火到嘅!同师姑尿一样,冇味!想落啲盐继续食,但个盐樽面湿淋淋根本就出唔到盐!(连坐我对面嗒枱个姐姐都讲咗句冇味嘅!)最后都系自己去攞支美极加咗少少食咗碟得美极味嘅火腿通粉!如果咁样我就唔需要去佢地间餐厅食喇!到食完通粉后都系未见到我嘅双蛋多士,可以做嘅嘢就系再催,跟住放系我面前嘅系两个又圆又硬嘅鸡蛋,同两片牛油多到见到都会反胃嘅多士!我已经好耐冇咁样黑面过,双蛋同多士都冇食到,俾钱走人!以后都应该唔会再去依间已经唔想做好啲嘅餐厅食早餐!做得最错就系因为太嬲冇影相就走咗!
做得最错就系因为太嬲冇影相就走咗!
2015-09-26
早餐