2008-12-22 2 浏览
都隔左几个月再去食噜~今次两个人,每人叫左7只生蚝,`1只牡丹虾,一支白酒,哈密瓜火腿沙律,银雪鱼,海胆及佢地介绍既自家制芝士旦糕~生蚝同牡丹虾Keep住一贯既水准,好新鲜~~~而哈密瓜火腿沙律个火腿真系好好味,唔太咸d肉质又嫩,而且d蜜瓜劲多汁又甜~~~好fresh !银雪鱼我第一次食,肉质较散但个汁好似系乳酪咁,配起黎食几好味,可以一试~而今次个海胆真系顶呱呱,肥味肉厚又够滑,正!!!!!!佢地个自家制芝士旦糕,本身已经好饱,但见佢地推介所以一试....真系一d都唔腻,仲好似雪糕咁~真系饱左仲可以叫一件两个人share !起初都唔觉佢地装修过,个侍应讲开先知,个环境更加浪漫左~~~今次两个人食大约$1900左右,价钱都合理,虽然比一般贵了一点,但有咁既食物质素同环境,真系约会既好去处~
都隔左几个月再去食噜~

生蚝同牡丹虾Keep住一贯既水准,好新鲜~~~
好fresh !
而今次个海胆真系顶呱呱,肥味肉厚又够滑,正!!!!!!