2010-02-27
次次经过都因为食左d野太饱而冇试到. .今次见有d胃口就买左番屋企谂住同屋企人share, 可惜临时有d时delay左冇得即时回家,拎到番屋企已经冻左lu. .但岩岩买果阵个皮摸上手真系好脆架!但番屋企沿途真系可以感受到烧饼皇既实力呀连埋delay同番屋企既时间都有成4个钟架..但佢个热度1直keep到去第2-3个钟都仲系热, 我放系袋,入面件薄外套都俾佢枕到暖晒! 而且个香味到番到屋企都仲keep住.同妈咪share食胡椒饼 x1 $8 好香肉味之余真系够晒辣, 食左半个个喉咙好似著火咁 即刻饮左好多水武大郎 x1 $10 好够份量架,够晒重,d馅真系100%俾到足, 呢个我就觉得食多少少都有d溜,但个肉味都系好香另外仲买左个烧米饼x1 $5, 但因为上面果2个各食左半边,饱到食唔落, 妈咪就食左半个烧米饼,味道应该唔错 =)ps. 卖饼既姨姨态度真系10分一般, 我初头以为佢将我要既胡椒饼夹错左萝卜丝果款,因为原来有1个胡椒饼放左系萝卜丝果款既最后排, 我见唔到, 跟住同佢讲唔系要依个, 系要胡椒饼. 点知个姨姨用对近乎反白既眼哨1哨我, 冇理到就照俾个饼我, 当我想再问系咪夹
但番屋企沿途真系可以感受到烧饼皇既实力呀
连埋delay同番屋企既时间都有成4个钟架..
同妈咪share食
ps. 卖饼既姨姨态度真系10分一般, 我初头以为佢将我要既胡椒饼夹错左萝卜丝果款,因为原来有1个胡椒饼放左系萝卜丝果款既最后排, 我见唔到, 跟住同佢讲唔系要依个, 系要胡椒饼. 点知个姨姨用对近乎反白既眼哨1哨我, 冇理到就照俾个饼我, 当我想再问系咪夹错既时候, 佢话我知岩架喇, 系胡椒饼黎, 放左系后面姐! 咁.. .