2022-10-17
🐾鲜芋仙# A day without laughter is a day wasted.- Charlie Chaplin🐈最近工作倍感压力,就算收工都依然系会谂住工作嘅嘢,痛苦是也~有见及此,今次就同友人C去食下甜品❣️🐾招牌豆腐豆花 $48配料有芋圆,芋头,珍珠,豆花✨我钟意佢够浓豆味,而且充满豆味个味道好香🤤配料都几足料,几乎系每一啖都会咬到满满嘅烟韧,以$48来讲系几抵食👍🏻不过舖头有少少窄,而且因为喺旺角所以人流好旺,如果系同朋友倾偈就未必啱啦😉Overall体验: 学卓别林咁讲,人生最浪费嘅日子就系我哋没有笑的时候~~~所以收工就收工唔好谂工作啦,系谂都等返工有人工𠮶阵时先谂啦😝真系好唔开心嘅,就去鲜芋仙enjoy下先,佢咁多分店总有一间系附近✨
- Charlie Chaplin
🐾招牌豆腐豆花 $48