2018-12-05 179 浏览
望住份menu劲耐都拣唔到食咩好,因为选择太多,又好多野都想食.....但我地两个女仔得两个胃,两个都唔系话太大食,所以好难拣啊!最后拣左肉碎生菜包,冬阴功汤,虾酱炒饭同埋泰式马拉盏炒通菜讲左肉碎生菜包先,我对个肉碎有少少失望,因为我expect佢系会炒到好香口同埋会辣既,但结果系得少少甜味同埋冇镬气,但生菜就好新鲜又爽甜个虾酱炒饭都系麻麻地,炒得唔够香同埋冇咩虾酱味,上面铺既蛋丝亦都冇咩味冬阴功汤绝对系今晚既主角,由于我地得两个人,所以叫左个细既,多人既话叫个大既系抵好多!!!个汤入面好似有3只大虾,都几足料,重点系个汤够酸,如果可以再辣少少就更perfect!最后就系个通菜,我一向都好钟意食通菜,加埋马拉盏去炒真系冇得输,超惹味!两个人食泰菜真系有d蚀底,因为叫既野唔可以太多,我地今次叫左4样野都太多,食唔哂要打包走