2021-08-24
呢间cafe开左好耐啦🥰之前喺台湾食过一次,今次都系第一次喺香港食~ 环境阔落,以粉色为主题💓 爆有少女心呀!明太子义大利面($98)明太子不嬲都系小编嘅心头好❤️🔥明太子酱浓郁,而且意粉非常挂汁!绝对系小编食过数一数二嘅面😋珍珠奶茶松饼($105)卖相超吸引呀📸️ 松饼上面有好多奶茶cream,仲有粒粒珍珠😍珍珠烟韧有咬口!松饼最紧要够脆,摆左阵依然能够保持香脆口感😋大大球奶茶雪糕配埋松饼一齐食🧇冷热交融,真系唔错🥰地中海炒菌菇($45)菌菇食落充满牛油香,炒得好香而且都几juicy🧈如果份量多啲就好!冰薄荷巧克力沙冰($50)薄荷味几突出,可以减低朱古力嘅腻~ 表面有劲大pat cream,邪恶度十足😈 不过朱古力实在太甜啦🥲 爱文芒果乌龙冰茶($48)朋友嘅野饮~ 我剩系饮左一啖,发觉都唔系小编杯茶🤣 芒果无天然𠮶种嘅味道,乌龙茶味都唔突出😛
明太子义大利面($98)
珍珠奶茶松饼($105)
地中海炒菌菇($45)
冰薄荷巧克力沙冰($50)
爱文芒果乌龙冰茶($48)