2024-03-30 513 浏览
餐厅位于上水广场5楼,有幅粉红色打卡墙好梦幻,连餐牌都系粉红色做主,满满少女心,特别适合带埋闺密黎倾计食野!晚餐包餐汤或沙律,附送指定饮品,价钱好合理💗美国安格斯肉眼配薯条牛扒网状花纹烤得好靓,份量都好大,整体肉味香浓带炭香味,口感扎实有嚼劲,生熟度控制得刚好,配菜好有诚意,除左新鲜炸起既薯条,仲有好丰富既杂菜:红萝卜、沙律菜、蕃茄仔、荷兰豆同椰菜,食得好满足💗加拿大保湿猪鞍配薯条 另一份餐点左猪鞍,同样份量俾到足,猪鞍好厚身,食落啖啖肉,口感软嫩,附上烧汁,但我觉得唔点已经好够味!主食同样配有丰富杂菜!💗Merci之千与千寻卖相好精致,外表好似个盒仔咁,切开层层酥皮香脆松化,层次分明,酥皮配上一球云尼拿雪糕、麻糬同杂果,呢个组合好新鲜,口感丰富又好味,真系睇得又食得!呢个一定系餐厅招牌甜品之一💗Apple Eden青苹果造型十分可爱,外层系软滑慕斯,入面食到粒粒苹果肉,非常特别💗Mocha每款热饮都附上精致拉花, 真系忍唔住影多几多相,咖啡入口顺滑💗山政小山园抹茶鲜奶气味香甜,容易入口,淡淡抹茶香气

💗美国安格斯肉眼配薯条

💗加拿大保湿猪鞍配薯条

💗Merci之千与千寻

💗Apple Eden

💗Mocha

💗山政小山园抹茶鲜奶
气味香甜,容易入口,淡淡抹茶香气