2024-08-29
之前试过Dirty Skillet Lunch Set已留下好好印象,今次决定去试下佢主菜menu✨成间餐厅以梦幻乐园为主题,中间有𠮶旋转木马🎠嘅座位,加上落地大玻璃,打卡一流👍🏻。餐厅环境阔落,坐得几舒服,完全冇压迫感❤️❤️有选择困难症,照住佢Must Eat List 去㨂就岩啦🤤:No.1 Burrata Cheese Pizza🍕🔸将幼滑、奶味香浓嘅布袋水牛芝士,混入咸香嘅Parma Ham及香肠,再用意大利醋平衡返Pizza嘅腻,味道丰富,口感多层次,仲要薄饼内软外微脆,系我试过最好食Pizza之一😋🥇No.4 Flaming Cheese With Garlic Focaccia🔸店员将酒倒落芝士内,再点火令芝士🧀燃烧变软,大家记得要衬热食,因芝士冻咗会冇咁软身!将热辣辣拉丝芝士&酸酸甜甜嘅杏脯酱放上蒜蓉味浓嘅香脆意大利包,系一个又好睇、又好食嘅菜式💥食完浓味嘢,当然要配杯Fresh饮品,2款心心眼😍特饮,都好值得打卡!🍍Pineapple Hat: 新鲜菠萝汁配雪碧,味道酸酸甜甜,每啖都饮倒菠萝肉!仲有大大块焦糖菠萝俾你慢慢品尝,正👍🏻🍏Fresh Grape & Appl
No.1 Burrata Cheese Pizza🍕
🍏Fresh Grape & Apple Yogurt Soda:提子汁再配Yogurt Soda,饮唔太倒苹果味,但味道清甜带小小酸,再配清甜嘅提子,不错✨