2023-10-07 107 浏览
呢度绝对系女孩子打卡、庆生、聚会嘅好地方🥰 以万花筒为主题,几乎每个角落都系打卡位,色彩缤纷嘅装横,好似置身喺童话世界一样咁梦幻,包保每个女孩子都喜欢👏🏻.▪️ 慢煮比利时杜洛克橄榄猪鞍伴脕甜番薯条猪鞍以慢煮烹调,令肉质能保持鲜嫩,锁住猪肉嘅浓郁香味,甜番薯烤至金黄酥脆,个人认为,番薯嘅天然甜味已经无需额外点茄汁😜配埋沙律菜,口感清新.▪️ 脆脆牛肝菌野菌意大利饭牛肝菌脆脆嘅口感好特别,有一种醇厚嘅香味,而意大利饭嘅口感处理得十分好,柔软得来带点嚼劲.▪️潘朵拉的盒子 - 延续带着古希腊神话嘅名字,卖相当然唔会令人失望,餐厅附上一个锤仔,扑烂翻糖外罩后,入面系代表充满希望而且色彩缤纷嘅食材,除咗芝麻蛋糕外,紫色黄色嘅流心忌廉入面,仲藏有我最爱嘅麻糬🥰 有惊喜之余,口感有很多层次,打卡一流👍🏻👍🏻
▪️ 慢煮比利时杜洛克橄榄猪鞍伴脕甜番薯条
▪️ 脆脆牛肝菌野菌意大利饭