茶墨 (尖沙咀)📍尖沙咀弥敦道100号The ONE 4楼L411号舖━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━一早听闻呢间水墨画风嘅茶饮店 果不其然杯饮品真系好靓 不过就觉得味道冇乜惊喜啦🫢 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━🧋麻糬 芝麻乌龙鲜奶茶(冷) $39 ▶︎ 芝麻味都几浓郁吓 所以芝麻控应该会满意😍 但系因为芝麻味太浓所以盖过咗茶底嘅味道 都知两种味道好难balance 有少少可惜🤏🏻▶︎ 个人唔系太钟意黑芝麻混系杯嘢饮入面嘅口感 有阵时会觉得好似饮到沙 不过我都知可能无法避免 或者其他口味会好啲🧐▶︎ 另外我觉得麻糬同想象中唔太一样 我以为会系好烟韧弹牙 但系我𠮶杯就似系细个系许X山食嘅小丸子嘅味道 算唔上难食但个人觉得麻麻🤨好味指数:●●●○○━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━到访日期: 5月中(下昼外卖)今餐快乐指数😋: ⑦⓪/①⓪⓪ 性价比: 🌕🌕🌖🌑🌑环境: N/A服务分: N/A再访意愿: ❤️❤️❤️🤍🤍━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━每日提醒👉🏻: 打卡完之后记住搅匀先饮🙌🏻━━━━━━━
茶墨 (尖沙咀)
📍尖沙咀弥敦道100号The ONE 4楼L411号舖
🧋麻糬 芝麻乌龙鲜奶茶(冷) $39
好味指数:●●●○○
麻糬芝麻乌龙鲜奶茶

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
到访日期: 5月中(下昼外卖)
今餐快乐指数😋: ⑦⓪/①⓪⓪
性价比: 🌕🌕🌖🌑🌑