2017-06-27
从网上得悉有呢间Cafe~未去前真的十分期待!!!!终于约到朋友一齐黎,最好gei系可以网上先订座,感觉方便,又唔使担心要排队。当日去试食系星期六,约好3pm Tea Time,去到一入内已经感觉非常童话Feel~甫入Cafe,一嚟感觉好似走进童话书中安排坐到窗前的位置,虽然空间感觉有点细,不过环境尚算宽敞与舒适~跟著白兔先生 $62讲完环境梗系要讲讲食物,一嚟我地都系试沙律先~个样系真系好靓,而且个环境影相都一流,不过沙律菜感觉略生,同平时食开GEI好唔同,口感认真麻麻地~好彩都有鲜橙同其他配料调和下,不过份量就有点少!!!鱼佣人之花 $126呢个意大利饭就真系非常推介~味道浓郁,芝士味OK,三文鱼都算厚身,无论味道同口感都令人想一食再食!Rose Latte $48呢个玫瑰鲜奶咖啡,真系极度推介~超香玫瑰花味,饮落口咖啡味唔算浓,不过入口好滑好香!!!纸牌兵 $48呢杯野饮剩系卖相已经拎满分,其实佢系水蜜桃、草莓、乳酸梳打,饮落少少酸味,几开胃~最后要介绍呢个影相打卡位~地下放满道具比大家狂影,影出黎GEI相好靓,同朋友约呢间CAFE,除左聚聚倾计,又可以狂影相,女生们一定L
甫入Cafe,一嚟感觉好似走进童话书中
跟著白兔先生 $62
讲完环境梗系要讲讲食物,一嚟我地都系试沙律先~
好彩都有鲜橙同其他配料调和下,不过份量就有点少!!!
鱼佣人之花 $126
呢个意大利饭就真系非常推介~
Rose Latte $48
呢个玫瑰鲜奶咖啡,真系极度推介~
超香玫瑰花味,饮落口咖啡味唔算浓,不过入口好滑好香!!!
纸牌兵 $48
最后要介绍呢个影相打卡位~
地下放满道具比大家狂影,影出黎GEI相好靓,同朋友约呢间CAFE,除左聚聚倾计,又可以狂影相,女生们一定LIKE!!!!
最后讲讲个menu~
设计都几特别,整到好似故事书咁.....
佢有Tea Set或者套餐~
不过讲真,价钱系略贵左少少,感觉唔系太值~
对于女士们黎讲,为左影相可以去到几尽?!
都值得一试GEI~