2021-12-05
就咁黎到门口都哇一声叫左出黎,觉得呢度真系好surreal~~直情系美国电影场景咁有型~~原来呢间仲系宠物友善餐厅,有只镇店狗狗做台柱,仲有宠物美容服务~如果本身净系想黎食野~都另外仲有间房系无宠物嘅~TEXAS BURGER - 本身见环境系靓靓打卡嘅网红餐厅~本身都无咩期望,点知野食都好高质!薯条系我最钟意个只粗幼度,够热又够脆,汉堡好正宗美式感觉,大大块烟肉,啲芝士涌出黎,仲有pickled cumcumber balance返个油腻感Roasted lemon pepper chicken呢个餐有埋沙律同汤,好抵之余估唔到都有惊喜,沙律系系香港好难食到嘅coleslaw~~送都咁大兜,唔会死酸只鸡一切开已经充满肉汁,薯蓉系粗犷版,有一粒粒薯仔感觉Apple pie - 会附送一球雪糕,拣左朱古力味,苹果蓉酸甜度刚好Red velvet cake - 质地偏硬身,但味道都好到位Strawberry milkshake - 另外不得不提呢个经典奶昔,原来系用movenpick雪糕blend!!仲有好多士多啤梨果肉系入面~~又唔会甜到糖尿病个种甜~超好饮Immune booster
原来呢间仲系宠物友善餐厅,有只镇店狗狗做台柱,仲有宠物美容服务~如果本身净系想黎食野~都另外仲有间房系无宠物嘅~ TEXAS BURGER - 本身见环境系靓靓打卡嘅网红餐厅~本身都无咩期望,点知野食都好高质!
薯条系我最钟意个只粗幼度,够热又够脆,汉堡好正宗美式感觉,大大块烟肉,啲芝士涌出黎,仲有pickled cumcumber balance返个油腻感 Roasted lemon pepper chicken
只鸡一切开已经充满肉汁,薯蓉系粗犷版,有一粒粒薯仔感觉 Apple pie - 会附送一球雪糕,拣左朱古力味,苹果蓉酸甜度刚好 Red velvet cake - 质地偏硬身,但味道都好到位 Strawberry milkshake - 另外不得不提呢个经典奶昔,原来系用movenpick雪糕blend!!仲有好多士多啤梨果肉系入面~~又唔会甜到糖尿病个种甜~超好饮 Immune booster juice - 健康之选,有橙汁、柠檬、青苹果同姜~十分之咁清新