2022-08-11
返工咁沉闷,lunch紧系揾间靓靓cafe放松下心情,随手search下俾我揾到呢间cafe, 睇个布置几靓好花花世界,就等我去睇下先铺头原来一边系花店一边系cafe,难怪布置有咁多花啦好彩我早嚟大把位任我拣,紧系拣个望到多啲花嘅位啦,呢度系自己去cashier落order,有set lunch拣,我就要咗个唐扬炸鸡三文治,配餐有跟汤 ,再加多杯latte之后就可以坐低打下卡等有食物时先攞,个场嘅天花挂满垂落干花,枱面都有个永生花摆设,随便影都影到幅梦幻靓相食物嚟到,用个托盘装住,好有日式跟餐嘅汤系蘑菇汤,饮落好浓郁仲有蘑菇粒粒,喜欢蘑菇汤嘅我俾100分三文治望落好厚好丰富,个包有用牛油烘过,好香,炸鸡啱啱炸好仲系热嘅,夹埋面包一齐食干手净脚又好食咖啡拣咗nutty味,都唔错呀呢度lunch时间都唔多人,坐得舒服又有得打卡,真心不错,男仔更可以去隔离拣扎花送俾女朋友,一定好开心
铺头原来一边系花店一边系cafe,难怪布置有咁多花啦
咖啡拣咗nutty味,都唔错呀