2019-07-25 124 浏览
同朋友聚会又系一个食餐好嘅时候,今次拣炑八,原因系睇中佢㖞梦幻飘飘烧烤套餐😍😍😍一坐落已经有泡菜沙律等嘅前菜上枱,即刻有得食😋平时见到广告呢个套餐好似好大阵仗,而事实上佢真系好大阵仗😂 成盘肉一放上枱嘅时候,大家都忍唔住哗咗一声!!! 除咗系因为啲干冰好有气势之外,佢啲食物样样都好大件,系啲上等货。先讲佢讲牛骨,我哋加咗98蚊转王者牛肋骨,啲肉好淋好香,多人值得转黎试。另外仲有大八爪鱼,春川鸡腿,猪五花肉,牛胸腹同墨鱼。佢样样都好得,尤其欣赏佢腌肉啲香料同旧肉本身好夹。另外仲叫咗一个芝士猪扒炸鸡,食落好新鲜唔似返炸,芝士猪扒仲要系流心拉丝,再加埋佢个薯条底好鬼邪恶好开心。我哋再嗌咗佢个白桃沙冰,d冰个味对有啲偏淡,但系佢有啖啖桃肉,啲桃肉甜味吊返起本身杯嘢个味道,好夹。甜品同样系桃味超巨型🍑🍑 牛奶味冰底甜到入心😆最后好想赞一赞呢到啲职员,好勤力好helpful,成日帮你换个炉个铁板,你有需要仲会帮你烧埋,好抵赞,下次可以encore。