2021-10-26 37 浏览
呢日黎到新都城呢间熊小馆, 成日经过都好想试试佢, 因为见到入面D 摆设都好可爱~ 咁岩店员安排左我地去个放满熊仔既位! 成件事都真系好梦幻haha~ 我地叫左个铁板餐, 系铁板肉眼~ 个铁板餐包个汤、面包同埋饮品~ 都几抵食! 块扒都几大块! 佢有得拣要咩汁, D 汁仲系另上, 你中意先倒入去都得~ 食得铁板最享受都系倒D 汁入去个下既滋滋声! 真系好治愈! 伴碟仲有薯角, 真系好开心! 我地本身想另外叫薯角食, 店员好有心咁提左我地, 我地拣既两样main dish 都跟左薯角, 好彩店员提一提, 如果唔系我地应该会食唔哂, 又浪费左D食物, 所以我地就叫左鸡翼! 鸡翼炸得超惹味! 配埋D 酱真系一流, 唔会话好油同好干,真系好开心!另外我地仲叫左猪助骨, D 猪助骨整得好入味, 仲要好易就骨肉分离, 唔会好un~ 真系好好食! 我地仲叫左个心太软, 食完甜品感觉呢一日过得特别开心!

我地仲叫左个心太软, 食完甜品感觉呢一日过得特别开心!