2015-09-13 600 浏览
今日同男友去左呢度食AFTER LUNCH, 因为佢话饮完茶唔饱.... -_-! 于是就去左佢平时好钟意食既梦见屋, 佢原来系ITALIAN TOMATO集团, 入到去坐得好舒服, 楼底高, 晏昼呢个时候仲有充足阳光, 感觉好写意. 里面仲有好多以CHOCOLATE RAIN为题的装饰同摆设, 好得意, 餐厅感觉好日本FEEL. 因为我一D都唔肚饿, 我只系叫左杯雪糕绿茶, 饮落味道OK, 中规中矩男友就叫左个黑蜜牛奶抺茶, 呢个有惊喜, 个黑蜜好香麦味, 同个热既牛奶抺茶好有CHEMISTRY, 得!男友叫左佢次次黎都食既咖喱牛肉汤乌冬, 我试左几啖, 好好食, 牛肉煮得岩岩好, 好滑, 好香牛味, 日式咖喱一向都系我既至爱, 呢度都不负众望! 有水准!

2015-09-06