2024-07-03 580 浏览
📍蕉积妹 (葵芳)葵芳葵富路7-11号葵涌广场3楼301E号舖朋友一家人返左黎香港🇭🇰今日同佢哋出左一日街,带佢哋去左葵芳好出名嘅小食店😋叫左开心果香蕉煎饼。 香蕉Oreo 碎碎。泰式奶绿。仲有炸鲜奶😆小朋友食得好开心又满足✌️开心果香蕉煎饼🥞小食店最近新推出开心果味,上面有绿色嘅开心果酱,仲有满满嘅果仁,睇见个样都好吸引,流晒口水🤤🤤我同朋友都食到停唔到口❤️香蕉Oreo 碎碎呢个造型满分💯小朋友超级爱🍌争住食,我都未影得切佢个正面样🤭🤭小朋友真可爱❤️泰式奶绿天气咁热,小朋友活力四射,出好多汗,我哋都顺便买埋饮品,泰式奶禄饮落相对较甜,不过冰凉又消暑,又系小朋友最爱🥰炸鲜奶呢个系小食店送俾小朋友试下,真系好有爱🥰🥰朋友都话店家非常亲切💯❤️鲜奶炸到好外脆内软,大人小朋友都觉得正🤤#葵涌广场 #人气小食店 #香蕉煎饼 #泰式风味 #美食推荐 #葵涌好去处 #葵芳地铁站 #必食推介 #葵广美食 #yummy #cake #bannanacake #kwaifong
📍蕉积妹 (葵芳)
葵芳葵富路7-11号葵涌广场3楼301E号舖

开心果香蕉煎饼🥞