2019-05-16 53 浏览
假日带住小朋友周围去玩,当然想揾个地方又方便,附近又要有野玩,有野啱小朋友睇,同埋有好野食既地方,而皇室堡都算系一个吾错既亲子好地方。今次简左Pizza Holic 呢间有意粉,有焗饭,又有pizza 同甜品既餐厅,真系大人同小朋友都啱。1. 鲑鱼菠菜忌廉意粉意粉热住上碟,好creamy, 其实味道吾算好浓,不过鲑鱼有少少咸味,mix一齐个味系好味嘅2. 海老忌廉芝士焗饭小朋友最爱食焗饭,d饭有炒底,但又不太硬,好容易入口,而且忌廉同芝士都好香,连小朋友都食完再食3. 黄金四重芝士披萨配蜜糖披萨系薄底果种,脆脆的底皮,加上浓郁嘅芝士味,好香口,仲要配埋甜甜既蜜糖,又咸又甜好特别,一个人食两片都吾觉腻4. 炸鱼薯条炸鱼好脆口,里面既鱼肉亦嫰嫰的,加埋即叫即炸既薯条,几热气都忍吾住食多几条5. 香蕉朱古力披萨最后上埋个甜品-香蕉朱古力披萨,朱古力雪糕好普通,可以话冇乜特别,不过个香蕉披萨就真系重点啦,雪糕既冻同披萨既热,令一热一冷好好味,食完心情都好d今晚除左自己果张枱有小朋友,我发现旁边两张枱都系有小朋友来既,呢到真系一间大人同小朋友都啱既餐厅。

1. 鲑鱼菠菜忌廉意粉

2. 海老忌廉芝士焗饭