2023-10-25
今日一家人嚟到油麻地呢间餐厅烧烤,我哋拣咗75分钟$209放题,有成10本肉可以任食,真系食到饱饱,款款新鲜又好味😋大家都食到舔舔脷!而且仲可以俾小朋友喺安全嘅情况下自己试吓烧肉,有得食又有得玩!🩷小朋友最钟意食嘅寿喜烧系列:寿喜烧汁甜甜地,甘香松化又带有甜味嘅烧肉,最受小朋友欢迎寿喜烧汁牛五花和寿喜烧汁豚五花都系入口溶化。寿喜烧汁牛舌肉质柔软,唔会好难咬,小朋友都超钟意。🩷大人就咩都钟意食啦😂澳洲M7 和牛,呢块真系正啦!牛肉味爆棚,我想少少黑椒辣辣地,成熟嘅牛肉味道!美国CAB 黑安格斯牛肩胛扒,呢个部位嘅肉唔会好多,随时都可以放心食好多,烧到油脂肉汁锁住喺肉入边,咬落去肉质就系口流落喉咙度,绝佳嘅美味!澳洲谷饲100日牛扒🥩,得100日大嘅牛扒,肉质真系零舍鲜嫩柔软。美国豚舌芯非常好味,肉非常柔软,加少少盐想去烧已经好好味。西班牙极豚肉,新鲜嘅豚肉非常鲜甜。美国天然无激素鸡扒,天然有健康,小朋友食得多都唔惊。黑安格斯汉堡排,呢个汉堡又系小朋友好钟意食嘅,佢唔似牛扒咁需要咬好耐,而且入边仲充满肉汁。
🩷小朋友最钟意食嘅寿喜烧系列:
寿喜烧汁甜甜地,甘香松化又带有甜味嘅烧肉,最受小朋友欢迎
🩷大人就咩都钟意食啦😂 澳洲M7 和牛,呢块真系正啦!牛肉味爆棚,我想少少黑椒辣辣地,成熟嘅牛肉味道!
美国豚舌芯非常好味,肉非常柔软,加少少盐想去烧已经好好味。
西班牙极豚肉,新鲜嘅豚肉非常鲜甜。
美国天然无激素鸡扒,天然有健康,小朋友食得多都唔惊。