2022-10-26 68 浏览
经过几次都 俾佢呢个细细嘅门口吸引咗~ 😍李家!呢间传统🇰🇷韩国餐厅 韩国炸鸡好多人都推介,仲有好多其他香港韩国店少有嘅菜式份量超大韩国炸鸡🍗 贪心嘅我当然要半半炸鸡 有原味+甜辣各一半🙆🏻‍♀️一份有十几件咁多~ 3-4个人share都够晒😆女女好钟意原味炸鸡 呢款嘅皮好香脆🤤
 食落都有少少辣🤏🏻甜辣味就会有好多酱包住旧炸鸡 甜甜地都好开胃🤔 (唔知点解呢种炸鸡系放好耐都仲脆皮嫁!好开心)🥘芝士辣鸡炒年糕 因为真系超大份🤣 仲超级多拉丝芝士超正 铺满晒面头🧀 件件鸡都好大旧tim啊!用传统嘅韩国炒年糕辣酱炒 鸡肉好入味 甜甜辣辣 非常惹味😍🍖韩式辣猪手上菜完全冇想过咁多件猪手 份量好多🙈 系韩式辣酱嘅味道,酱汁甜中带辣,猪手煮到好淋身·~ 好易脱骨!食落好方便 垫底嘅洋葱吸收埋酱汁 好好食啊😌 超满足!不得不提 呢个店铺真系唔上黎唔知道 设计装修都好好feel 🥘好适合星期五系relax下🍻!饮酒食小食 都真系同🇰🇷韩国一样啊!
经过几次都 俾佢呢个细细嘅门口吸引咗~ 😍李家!

🙆🏻‍♀️一份有十几件咁多~ 3-4个人share都够晒😆
女女好钟意原味炸鸡 呢款嘅皮好香脆🤤