#格仔饼 #原味小编真系好钟意格仔饼喱样野食,因为入面有齐炼奶同花生酱,喱两款小编好钟意食既酱!!!🥰😋但正正因为咁,小编对格仔饼又爱又恨…因为实在系太肥啦😣但系想食格仔饼既话,平起宜加新兴既一D特别味,小编依然觉得原味系冇得输!最好味!!💯而芯记喱度既格仔饼又香又厚,比起出面有D “薄切切”既,喱度因为厚身仲可以做到外脆内软!!!正~👍🏻👍🏻同埋芯记格仔饼一份只系HK$15,整饼个姐姐落酱完全唔手软、唔孤寒,真系大件夹抵食啊!!大家有机会经过,真系可以试一试! 😉♥️.🏆 「猪」味指数:8/10📌 温馨提示:因为太多酱既关系,食个阵会流到成个袋都好,大家要小心整到成手 “痴笠笠” 😹同埋一份好大个,一个人食晒会饱!如果系食完正餐想买黎试下,就揾埋朋友仔share一人一半比较好! 👭
#格仔饼 #原味
但正正因为咁,小编对格仔饼又爱又恨…因为实在系太肥啦😣
🏆 「猪」味指数:8/10