2023-08-23 43 浏览
今日带小朋友去左九龙湾邮轮码头嘅纸飞机亲子空间又食又玩,好开心呀, 可能我系平日去,系比较少有吾算多人又干净又有秩序嘅一个亲子玩乐餐厅,十分欣赏。𠮶度有好多嘢玩,最好玩就系波波池瀡滑梯!!另外仲有个厨房煮嘢食,又有得换衫扮靓靓影相,当然仲有好多车仔,弹弹床,图书,lego砌模型等等。收费唔算贵,平日$138一位小朋友,大人就唔使收费,只系要最低消费餐厅150蚊,我觉得好合理,而且有得玩两个几钟,所以都会玩到肚饿𠮶度,而嘢食都好好食。点咗儿童餐另外就叫咗个甜品好好味呀, 儿童餐都好大份,有2款选择,拣了红米饭,水果,可爱熊仔包,狮子头, 海鲜豆腐羹,健康果汁。 狮子头好嫩滑,红米饭啲饭软身,好岩小朋友食,熊仔花好吸引,打卡一流,入面系有薯仔, 仲点咗个熔岩吐司!!小朋友见到真系好开心,好大碟,一齐分享好味,佢系雪糕,有草莓, 卖相好靓,而且味道又好,唔会太甜好好味。就咁就用左一个下午,大人细路都好开心。

就咁就用左一个下午,大人细路都好开心。