2025-02-25
早排去咗太和试呢间好有特色嘅「Bingle Bingle空中列车烤肉」,一入到去,就俾佢嘅装修吸引咗——成间餐厅好似太空舱咁,有啲未来感觉,最特别嘅系食物系由「空中列车」送上嚟,真系好玩又新奇! 🥢1++日韩牛西冷极上套餐有宫崎A5和牛肉眼盖、1++韩牛西冷同埋宫崎A4和牛三角腩;宫崎A5和牛肉眼盖入口即溶,油花分布均匀,烤到微焦带少少香脆边,𠮶阵牛油香系会令人忍唔住想食多几块😋1++韩牛西冷肉味浓郁,带嚡少少嚼劲,但唔会韧,几适合钟意重口味肉香嘅人😻宫崎A4和牛三角腩肉汁丰富,油脂比A5少啲,但胜在肉味突出,平衡得几好,啱啱好唔会太腻👍🏻呢个套餐仲包咗韩式牛肉杂菜汤、韩式凉菜同埋白饭。我哋升级咗白饭做温泉蛋紫菜饭,呢个选择绝对啱🤤紫菜香味配埋温泉蛋嘅滑溜口感,真系加强咗成个烧肉体验,建议一定要升级呢个! 🥢 酱油薯仔牛肋骨铁板呢个铁板菜系佢哋嘅新菜式,牛肋骨煮到软腍入味,带有浓郁嘅酱油香气,配埋薯仔一齐食,吸咗汁嘅薯仔粉糯香口,真系几好送饭。 整体嚟讲,食物质素唔错,成个用餐过程仲充满新鲜感,见到「列车」送餐上枱真系几开心。
🥢 酱油薯仔牛肋骨铁板