2020-09-20 1952 浏览
位于荃湾千色汇嘅「M Kitchen」邻近港铁站,地点同交通都非常方便。平日中午设有午餐或下午茶餐,价钱经济实惠焗鲜茄芝士厚切猪扒饭猪扒劲大块,厚切的,肉质松软,猪味浓郁🐷配上鲜甜鲜茄酱汁、半溶拉丝芝士同粒粒分明嘅白饭底,呢个焗猪饭真系劲大件夹抵食凯撒沙律拼三文鱼烟三文鱼油润肥美,配上碧绿爽脆的罗马生菜🥬同脆脆蒜蓉面包粒,健康又滋味全日特色早餐丰富配料有:牛角包、烟肉、肠仔、炒蛋、蘑菇、沙律菜等等~我个人最钟意系当中嘅炒蛋及牛角包🥐牛角包松脆可口;炒蛋则好嫩滑,满满的蛋香红豆蓉配曲奇妙趣雪糕午餐和下午茶餐可用优惠价$18追加多款不同精选小食或甜品🍮呢个曲奇雪糕配红豆蓉,香甜可口士多啤梨法国牛乳特饮🇫🇷新鲜牛奶加入新鲜士多啤梨🍓及草莓果酱,制成呢杯粉红色的草莓牛乳。入口酸酸甜甜,同时充满奶香,好好饮呢

焗鲜茄芝士厚切猪扒饭

凯撒沙律拼三文鱼