今日有同事生日, 大家开开心心来一个生日大食会, Happy Friday!之前有朋友推介呢间话食物质素几好又系社企餐厅,所以试一试啦!我地mark低左1点钟送到, 最后超准时送到!!!我地无提佢之下仲送埋餐具俾我地=) 野食卖相系实而不华果种~味道方面老实讲又未去到非常美味, 但质素几好, 胜在大件夹抵食~鸡翼入味、香茅猪柳d肉都松化, 重点系: 啖啖肉, 又香口, 而家念起都想再食….蒜香金沙骨d蒜真系非同小可地”多蒜”! 不得不提佢地d配菜, 西兰花同番茄仔都几新鲜.. 番茄仔好juicy!!!  最好的东西当然要留到最后讲呢: 首先个咕噜鸡球,普遍出面食既炸粉都比较厚身, 但呢个就刚刚好(仲偏薄, 合哂我口味),  重点系d鸡似系“滑滑的” ,又好入味, 虽然鸡球既size唔系话好, 但真系一啖放落口刚刚好, fit哂怕食到成口汁既女士, 赞!!  仲有个杏片捧, 何其多杏片铺系面, 食落仲脆卜卜, 真系食到non-stop ……话咁快成盆清哂!有机会会再帮衬^^

最好的东西当然要留到最后讲呢:

有机会会再帮衬^^