2020-03-07
唔想出街食饭 唯有食外卖🥡想食黄店嘅话 喺美孚真系冇乜选择🙈所以最近成日都食饺子妹😚啲野妹味又抵食 服务态度仲好好😍-时菜排骨炒河🥬 $54真系睇相都知份量有几多🤩不过佢个河粉炒得一啲都唔干身 冇乜镬气😩已经嗌左少汁但系都系好多汁🤭但系佢啲河粉又出奇地好干 同埋口感都几烟韧🥰所以感觉佢应该系分开炒然后再淋番啲𩠌同埋汁喺面🤫佢个汁都ok嘅甜甜地咁🤣不过就真系略厌佢唔太香口😪佢啲排骨比较鞋 不过唔会好肥同埋都有几多旧下~个菜几鲜甜 唔会炒得好老🤤-酸辣汤🍲 (跟餐)个酸辣汤真系好推介‼️我自己唔太食得辣 所以呢款几啱我口味😍佢系偏酸带少少微辣🌶佢虽然系跟餐送 但系劲足料🤩有冬菇丝、硬豆腐、木耳丝、猪红、荀丝、蛋花同埋肉丝😋就咁饮碗汤都有半肚😚好开胃❣️-香茅猪扒粗面🍜 $47见唔见到 足足两大块猪扒😍肉质劲嫩滑 虽然睇个袋好油 但系食落唔会话真系好油腻🤤不过呢间餐厅野食嘅份量同味道都好睇厨师心情🤣佢有阵时啲猪扒仲大块啲🤩不过有阵时得一块...好迷~啲面餐平时净系会搭雪菜肉丝 今日仲有埋几条生菜🥰真系好正😚唔洗特登嗌佢个雪菜肉丝面 都可以免费食到😋
时菜排骨炒河🥬 $54
时菜排骨炒河
酸辣汤🍲 (跟餐)
酸辣汤
香茅猪扒粗面🍜 $47