2023-01-17 243 浏览
好耐冇食车仔面喇😛 要满足下个胃! 以前系呢区既车仔面只有大埔墟果几间 但系果边环境其实麻麻地🤫呢间车仔面就唔同 装修设计玩味十足 门面光鲜企理 见到即刻冲入去啦🤪周星驰粉丝一见到d墙纸就会好有feel😆 系食神呀🥳见到menu d食物item名都好有创意 就试一试佢龙与凤!基本嗌三𩠌一面就$45 加𩠌就$9一款~一场黎到 我地嗌左五六款𩠌 仲加埋小食🤗识食车仔面一定食油面🤩食得辣既汤底都有得拣大/中/小辣🌶️太多好野食 点评下叫左既𩠌🥢1️⃣麻辣辣鱿鱼🦑 :新鲜、弹牙、辣味系小辣level 应该大部分人都食到2️⃣酱烧猪颈肉🐽 :爽口但唔会太肥 有d似泰式猪颈肉3️⃣酥炸虾卷🦐: 好似春卷x腐皮卷咁 有一粒粒嘅虾肉系入面 似越南野😆4️⃣猪红:呢个猪红真系靓野黎 食落系脆口 入口好嫩滑👍🏻5️⃣萝卜:除左猪红 萝卜都系必须encore🤟🏻好淋好入味!6️⃣凤城水饺🥟:呢个好抵叫🤣有虾肉有猪肉有木耳 皮薄馅靓~值得一提呢间餐厅系真系好足料 劲大碗 个人觉得面底有谭仔一般既1.25倍🤣包食得饱!跟餐叫豆浆仲要系枝装🥛够晒安心~-小食-🐔面谱口水鸡 $32好惹味!同埋系鸡锤、鸡翼、鸡翼尖🍗🥰好食~🐽韮菜猪红 $32

好耐冇食车仔面喇😛 要满足下个胃!
周星驰粉丝一见到d墙纸就会好有feel😆 系食神呀🥳

基本嗌三𩠌一面就$45 加𩠌就$9一款~
一场黎到 我地嗌左五六款𩠌 仲加埋小食🤗

识食车仔面一定食油面🤩食得辣既汤底都有得拣大/中/小辣🌶️
太多好野食 点评下叫左既𩠌🥢
2️⃣酱烧猪颈肉🐽 :爽口但唔会太肥 有d似泰式猪颈肉
4️⃣猪红:呢个猪红真系靓野黎 食落系脆口 入口好嫩滑👍🏻

-小食-
🐔面谱口水鸡 $32
好惹味!同埋系鸡锤、鸡翼、鸡翼尖🍗🥰好食~

🐽韮菜猪红 $32
呢个系必叫🤗叫𩠌都有叫猪红 呢度再叫🤟🏻
非常大碗又足料 味道调较得啱啱好!