2008-07-27 27 浏览
2个人食饭, 吴想出街食, 就叫左外卖啦。叫左2个1人常餐(佢吴比叫2人常餐, 话要自取先可以, 都吴明点解, 只系差一蚊ja)有2个忌廉鸡汤, 4片蒜蓉包, 1个仲夏精选pizza, 茄汁鸡皇饭同2罐汽水汤比较杰身, 应该落左吴少粉, 但系好重cream味, 饮落都吴错, 但有少少饱滞既感觉个包就比平时稍为硬, 涂上garlic同牛油, 焗得好脆饭就冇咩特别, 茄汁底, 配菜吴太多, 不过不失啦至于个pizza就系辣肉肠pizza, 上面洒满芝士, 个人觉得可以再多d就好啦。肉肠既香, 配上粟米之后中和腻既感觉, 简简单单都吴错, 但批身就厚左少少我个blog仲有好多相同食评架!!http://hk.myblog.yahoo.com/food_talk2008
2个人食饭, 吴想出街食, 就叫左外卖啦。

个包就比平时稍为硬, 涂上garlic同牛油, 焗得好脆

饭就冇咩特别, 茄汁底, 配菜吴太多, 不过不失啦

我个blog仲有好多相同食评架!!