2017-08-08
今日同朋友食中午饭,佢带我去一间大件夹抵食嘅大排档, 其实我并对大排档冇乜特别嘅好感但因为佢介绍我嘅时候同我讲呢一间大排档嘅嘢食,特别之处就系佢会配埋一件【西多士】哗!~当我听到话有西多士跟餐,我就觉得好...特别,所以谂都唔谂就叫咗个朋友带咗我去食,点知估唔到原来系大件夹抵食完全系食唔晒! 我哋两个人分别叫咗两个餐,大家主菜都系椒盐鸡扒 , 我朋友主菜跟甜不辣珍宝肠配奶油厚多士 而我就 炒蛋配西多士砖我哋另外再每人加8蚊要一个公仔面配火腿老板好好人原本所以跟餐面都只可以配炸菜或雪菜,而佢肯做火腿畀我哋,实在系太好人,香港地都系大排档有人情味味道上如卖相都唔算差,但唔个点解个面里面会配多左一d唔关事既食材 例如我𠮶碗多咗一粒鱼蛋,我朋友个碗就多咗一条乌冬呢方面感觉就有点呕心但去得大排档就预左嫁啦 都系唔好讲咁多,睇相有图有真相~大家有兴趣都不返去试下以上开饭食后感,只系本小姐食后试后感
都系唔好讲咁多,睇相有图有真相~大家有兴趣都不返去试下
以上开饭食后感,只系本小姐食后试后感