2018-07-07 394 浏览
对于我呢啲成日去到餐厅,好想咩都食嘅人最怕系睇menu🤫因为好多餐厅嘅menu选择都非常之多🤣而我最钟意佢哋有个好大弹性嘅自选套餐,所以我哋今次叫咗呢个258蚊,二至三位嘅分量,而且佢哋入面嘅选择都非常之多嫁!一齐睇下先🤠见唔见到右手边嘅厨点自选套餐呢🤤我哋今日就叫左a餐,而且佢哋唔会因为你叫嘅系套餐而减少咗个份量,非常之抵食㗎👍环境非常之清幽👏👏带点古色古香既中国风味❤️本身谂住叫炸云吞点知误打误撞,就嚟左呢个猪手❤️就咁咬第一啖好香嘅甜椒味,而且非常Q弹爽口夹有咬口🤤食落一啲都唔油腻,再点佢哋嘅酸酸甜甜嘅汁更加开胃呀😍菜心偏向林身,个汁唔会太咸,就咁食都好好味😋虽然有少少油,但系咬落去非常之香脆,腐pi好香豆香味,而且配埋入面好爽口嘅鲜虾 同 其他配料,香脆可口嘅口感double up😂龙趸如果可以再多啲就好喇😁😁不过呢个饭真系炒到粒粒分明,好够镬气❤️最重要嘅系我谂要四个人先食得晒🤠因为真系好大碟呀!!而且一啲都唔油腻tim😋叫饭我就最钟意叫辣椒油👍姐姐本身拎咗豆瓣酱畀我,姐系左边个个,但其实呢个唔系辣椒油黎嫁❤️之后再问多次姐姐想要系辣椒油而唔系豆瓣酱,就系右边果果喇🤤佢哋个辣椒油好野

环境非常之清幽👏👏

带点古色古香既中国风味❤️

泡椒冰镇猪手

菜心

菜心偏向林身,个汁唔会太咸,就咁食都好好味😋

鲜虾腐皮卷

瑶柱鲜龙趸粒姜米炒饭

豆瓣酱 / 辣椒油

叫饭我就最钟意叫辣椒油👍姐姐本身拎咗豆瓣酱畀我,姐系左边个个,但其实呢个唔系辣椒油黎嫁❤️之后再问多次姐姐想要系辣椒油而唔系豆瓣酱,就系右边果果喇🤤佢哋个辣椒油好野味,食落去第一啖觉得冇咩料到,点知就慢慢渗出嚟,好盏鬼㗎😜😜

招牌流沙包

挂住食唔记得影入面有几流心畀大家睇添🙄一咬开,流到成碗都系。。❤️而且阵阵嘅蛋黄味同甜甜嘅奶黄味,加上个包够晒热够晒松软,非常之好味🤤

蟹籽烧卖皇

即叫即蒸,虾同猪肉嘅份量平均够晒爽口,皮薄馅靓😋

杞子桂花糕

我最钟意嘅桂花糕呀, 淡淡的桂花香气够哂清甜,一d都唔系死甜嫁❤️

福果腐竹糖水

呢个热嘅甜品嚟嘅,虽然今次冇腐皮😜不过够晒香 滑 同埋食落个口感好够结😙
泡椒冰镇猪手
菜心