2019-05-29 609 浏览
呢到啲意粉系超大份 一份够2个女仔食 2个女仔嘅一个意粉加个份量多少少嘅小食一定够饱卡邦尼意粉个份量一定冇得输 见到好多枱都嗌 味道唔错 但因为始终都系白汁 食到最低都系有啲漏 如果仲系觉得唔够味 可以去自助区拎芝士粉。趣味薯角呢到嘅薯角系新鲜炸起 拎到出嚟仲系好热好脆 特别之处系 个薯角上面淋咗蜜糖 都因为有蜜糖就唔洗点茄汁 再点茄汁嘅个味会变到好怪 但蜜糖嘅份量 未必枱枱一样 如果真系想要多啲蜜糖 可以试下叫个阵同收银讲声。至于服务方面 始终系小店人手唔多 好多嘢都自助 同埋啲枱都几逼 有啲位仲要比隔离枱顶住 出入就唔太方便 因为自助变相就要隔离枱不停起身让位 都因为有张枱隔住 啲侍应上菜个阵只手会跨过出面张枱 所以都要睇坐咩位 如果坐正啲会顶住人同比人顶住嘅位 都几麻烦。同埋因为都几多人 去食就要有心理准备要等位 晚饭时间大约等30分钟

趣味脆角

趣味薯角