2022-04-07 441 浏览
呢几日好热,睇怕又到狂食冻野嘅季节☀️平时食鲜芋仙都会堂食,但因为疫情关系,外卖自取~~仲记得第一次食 #布丁Q麻糬牛奶冰 同朋友一人嗌左一个,拎先知咁鬼大个😹 职员仲比左4枝匙羹我地⋯ 仙草5号 💰45基底有仙草冻同仙草冰沙,配料就有花豆、白玉、珍珠。 仲有盒花奶仔比你😻猫仔一觉得热气就会借啲意嗌啲有仙草黎食/饮😼 平时野饮店啲仙草似食啫喱咁,但呢到仙草好有草药味👍🏻另外,想知点解手工芋圆系列同滑嫩仙系列咁多都有珍珠? 个人觉得珍珠奶茶好饮,但硬系唔中意放系糖水入面ಠ_ಠ 芋圆2号 💰45冻嘅基底系刨冰,而热嘅基底系红豆汤~配料有蕃薯、薏仁、珍珠,仲有主角芋圆🌟🌟 树懒仔就嗌左热嘅😙 芋圆烟韧,蕃薯好大旧🍠总汇八宝冰 💰68话明八宝冰紧系有8种配料😍 包括:绿豆、莲子、薏仁、蕃薯、红豆、花生、花豆同冬瓜冻~~~仲有雪糕同一大旧冰。口感非常丰富!!中意食豆类嘅朋友就岩你😗清凉冰品系列堂食相比外卖抵食~ 堂食真系大得好夸张😹 2个人食唔晒,而外卖2个人食就勉强食晒🤣 糖水店黎讲性价比高,大大碗好抵食,食完真系好饱!! 不过疫情前要等好耐位先食到🧐 咁就另一回事啦~~
呢几日好热,睇怕又到狂食冻野嘅季节☀️
平时食鲜芋仙都会堂食,但因为疫情关系,外卖自取~~

仙草5号 💰45

芋圆2号 💰45
冻嘅基底系刨冰,而热嘅基底系红豆汤~

总汇八宝冰 💰68
口感非常丰富!!中意食豆类嘅朋友就岩你😗