2024-01-10
呢间大概系我最最最常帮衬嘅Pizza舖头!每次想食Pizza就会嚟呢一间。因为佢真系超级抵食,又好食😋就算自己一个都唔紧要!佢可以散叫一件先40几蚊,喺出边呢Pizza嘅¼咁大🤣平时同朋友去就会share1个意粉+1个pizza,再饮埋杯台式茶饮,饱到上心口,大满足!咁样买单都唔使$100😤✨ 辣肉肠pizza $45 👍🏻👍🏻👍🏻辣肉肠基本上系Pizza嘅经典之作!呢一间嘅味道系水准发挥,芝士真系超多🤤多到朋友话要投诉佢食到佢肥晒😂✨ 大虾车厘茄洋葱忌廉白汁螺丝粉 $64 👍🏻👍🏻👍🏻佢嘅螺丝粉一啲都唔输蚀!有时候会特登为咗食佢嘅螺丝粉去食!白汁真系冇得顶,大虾都好大只!另外,白汁洋葱吞拿鱼螺丝粉都好好食🤤呢个我平时都成日食,平日嘅晏昼仲要-$10!✨ 大满贯奶茶 $28 👍🏻👍🏻👍🏻食咁多次,每次都系会叫呢一杯!超级足料,有齐珍珠、仙草、芋圆、布丁🥰好钟意唔同口感嘅,钟意咀嚼嘢嘅一定要叫!仲要佢先至$28咁平!不过我平时都会叫微甜,甚至走甜,如果唔系会甜到饮唔落😂
✨ 辣肉肠pizza $45 👍🏻👍🏻👍🏻
✨ 大虾车厘茄洋葱忌廉白汁螺丝粉 $64 👍🏻👍🏻👍🏻