2023-06-05 76 浏览
晏就系长沙湾戏院睇戏,谂住睇戏之前求其食个茶记,就走咗入嚟炯记,点知原来一啲都唔求其仲好出色添🫢🫢酱皇冬菇猪手捞面 $58一上枱我第一个反应系「咁大兜面嘅🤣」捞面用咗佢秘制嘅酱油捞,味道好香但又唔会太咸,正😋👍🏻猪手好淋,冬菇都好入味,最有惊喜系放系侧边嘅伴菜 - 云耳,原本谂住平平无奇,但原来入面加埋蒜蓉,食落去仲辣辣地,好开胃🥰酱皇腩叉捞粗配手撕鸡肠粉 $58捞面都系一样用咗佢地秘制嘅酱油捞,叉烧肉质好淋,如果再肥啲就更好🤣不嬲都好钟意食手撕鸡,因为冇骨啖啖肉,呢度手撕鸡我叫咗盐焗,肉质嫩滑,而且好重盐焗味。而啲肠粉上碟个时热辣辣,真系即叫即蒸,好有心,加埋甜酱同麻酱,冇得输🥹呢间啲份量好多,而且味道都好出色,性价比极高,会再嚟encore 佢嘅捞面😍

酱皇冬菇猪手捞面

酱皇冬菇猪手捞面 $58