2015-01-02
留意左呢间餐厅好耐喇 !上次同男朋友去完会展个"冬日美食节",经过呢间餐厅,见唔太多人,就买左一件两份食,件pizza太香太诱人 ,搞到我地忘记相机食先,无得写食评, 简直系2014年既遗憾!2015年元旦日,第一件事,就系再去食我地既至爱pizza , 仲要指定去呢间"Paisano's Pizzeria"添!我地睇完戏,慢步行去湾仔mtr, 餐厅就系天侨底,好易认!餐厅细小呈长方形,有开放式㕑房,但座位得几个,快餐店形式既销售服务,侍应生全是外籍人仕。是日元旦假期,人流特别多,尤其系外籍人仕,外卖亦爆满 !今次再点返上次既辣肉肠pizza (Pepperoni slice) , 依旧拣左12", 超大件 ,又松厚 ,少少辣味,饼身够脆,中间饀料丰𣍰, 酥软可口 !我地意犹未尽,决定再点多个pizza,因为太畅销既关系,有部份心仪既款式已经卖哂 ……咁试下4款芝士味pizza(4 Cheese slice)喇 ,12"新鲜出炉,烫口非常,芝士味特别浓郁,烟靱到拉出丝,质感软滑creamy, 香咸适中,唔会腻口!世间上竟有如斯美味既pizza食,实在太震撼了!最爱
我地睇完戏,慢步行去湾仔mtr, 餐厅就系天侨底,好易认!餐厅细小呈长方形,有开放式㕑房,但座位得几个,快餐店形式既销售服务,侍应生全是外籍人仕。是日元旦假期,人流特别多,尤其系外籍人仕,外卖亦爆满 ! 今次再点返上次既辣肉肠pizza (Pepperoni slice) , 依旧拣左12", 超大件 ,又松厚 ,少少辣味,饼身够脆,中间饀料丰𣍰, 酥软可口 !